Skip to content

Trauma Opleiding

Voor en door professionals.

Wat wij doen

De Trauma Opleiding is reeds in 2013 gestart en richt zich op het aanbieden van adequate scholing op het gebied van traumatologie. De doelgroep is verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, gipsverbandmeesters en physician assistants met speciale interesse voor dit onderwerp. Deze opleiding wordt zowel inhoudelijk, logistiek als didactisch door professionals verzorgd.

De opleiding biedt een glashelder curriculum met vaste sprekers waarbij de nadruk ligt op de patiëntenzorg en alle aspecten van traumatologie. Alle sprekers zijn experts op het deelgebied waarin zij lesgeven.

Wie wij zijn

Het bestuur van de stichting kent een tweetal medewerkers. De vakinhoudelijke verantwoordelijkheid voor de opleiding ligt bij Taco Klem en Ulas Biter die beide werkzaam zijn als chirurg. De logistieke en didactische aspecten van deze opleiding worden verzorgd door Mathilde Romijn, die ervaring heeft met het opzetten en begeleiden van professionele medische opleidingen en trainingen.

Stichting Medische Opleidingen Nederland heeft geen winstoogmerk en is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs CRKBO dat wordt uitgevoerd door het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland CPION.

Onze stichting verzorgt het onderwijs waarna ook een certificaat wordt afgegeven indien aan de opleidingseisen is voldaan.

Privacybeleid

Onze stichting voldoet aan de privacyregels die gelden vanuit AVG. U kunt onze privacy verklaring hier downloaden.

Schrijf je nu in

Schrijf je in via onze website en betaal veilig en snel met iDEAL