Webinar ‘Jouw eerste stappen in leefstijl; waarom en hoe’

45,00

Clear

Doelgroep
Zorgprofessionals met interesse in leefstijl.

Inhoud
Je wilt in je werk meer doen met leefstijl en je vindt het moeilijk om die eerste stappen te zetten. Of je gaat het gesprek over gezond gedrag al aan, maar merkt dat het nog best lastig is! Je zou graag beter worden hierin, maar een jaaropleiding tot leefstijlcoach is (nog) te veel voor je? Dan is dit webinar perfect voor jou!

Na het volgen van dit webinar weet je meer over leefstijl en de verschillende factoren en weet je wat de belangrijkste valkuil is bij het voeren van het gesprek over leefstijl. Je kan de volgende dag meteen aan de slag met leefstijl bij jouw patiënt.

Leerdoelen
Leerdoel 1: je leert waarom leefstijl zo belangrijk is in de zorg
Leerdoel 2: je krijgt basiskennis over leefstijl en leert hoe voeding, beweging, slaap en andere factoren met elkaar samenhangen
Leerdoel 3: je leert hoe je het gesprek aan kunt gaan over leefstijl
Leerdoel 4: je leert hoe je ervoor zorgt dat je patiënt ook echt die eerste stap gaat zetten

Docenten
Marjolein Streur en Rutger Top, beide verbonden als coursedirector aan de opleiding Advanced Lifestyle Coaching. Marjolein is leefstijlcoach, gezondheidswetenschapper, docent en auteur van het boek ‘Leefstijlgeneeskunde in de praktijk’. Rutger is gezondheidswetenschapper, leefstijlcoach en docent.

Datum
Het eerstvolgende webinar staat gepland op dinsdag 3 september 2024 van 19.30 tot 21.00 uur en wordt geheel verzorgd via Zoom. Waar je ook bent, met een computer en een internetverbinding kun je hieraan deelnemen.

Kosten
De kosten voor het webinar bedragen slechts 45 euro per persoon. Dit bedrag is vrijgesteld van BTW. Zie ook de algemene voorwaarden. Na aanmelding ontvang je een betaal- en ontvangstbevestiging per e-mail.

Accreditatie
Het webinar is geaccrediteerd door het Accreditatiebureau Algemene Nascholing voor artsen (ABAN), de Nederlandse Associatie van Physician Assistants (NAPA) en het Verpleegkundig Specialisten Register met 2 punten. 

Contact
Voor meer informatie mail of bel je met onze coördinator Mathilde Romijn: info@medischeopleidingen.nl / 06-13 09 78 44.