Veneuze Duplex Cursus

1.000,00

Wissen

Deze cursus is bedoeld voor basisartsen, arts-assistenten, flebologen, cosmetisch artsen, dermatologen, (vaat)chirurgen, nefrologen, intensivisten, verpleegkundig specialisten en physician assistants. Ervaring met het duplexonderzoek is een pré, maar geen vereiste. In deze cursus worden plenair de basisprincipes van duplex gedoceerd en er wordt onderwijs gegeven over oppervlakkige en diepe veneuze vaatanatomie en veneuze fysiologie dat van belang is voor het duplexonderzoek. Er wordt geoefend met de instellingen van het duplexapparaat waarna men zelf uitgebreid veneus duplexonderzoek kan verrichten op personen onder leiding van zeer ervaren duplexlaboranten.

De cursus wordt gegeven in een groep van maximaal tien cursisten. Dit creëert een leeromgeving waar veel interactie ontstaat tussen cursisten en docenten. Na afloop van de lesdag ontvangt u een bewijs van deelname.

Klik hier voor het programma van de cursus.

Kosten
De kosten voor de cursus zijn € 1000 (inclusief koffie, thee en lunch), dit bedrag is vrijgesteld van BTW. Zie ook de algemene voorwaarden. Na aanmelding ontvangt u een betaal- en ontvangstbevestiging per e-mail.

Accreditatie
Accreditatie van de cursus wordt aangevraagd bij de accreditatiecommissies van GAIA, KABIZ, V&VN en NAPA.

Locatie 
Hulstkamp Gebouw
Maaskade 119
3071 NK  Rotterdam

Bereikbaarheid
Als je met het openbaar vervoer komt kun je het beste vanaf Station Rotterdam Blaak buslijn 47 naar halte Sleephellingstraat Noord nemen. Deze bushalte is ca. 200 meter van de ingang van het Hulstkamp Gebouw. Voor een persoonlijk reisadvies verwijzen wij je graag naar www.9292.nl.
Ook met de auto is de Maaskade goed bereikbaar, maar vanwege de hoge parkeerkosten raden wij aan om met het openbaar vervoer te komen.

Contact
Voor meer informatie over de locatie, het aanmelden of de lesdata kunt u contact opnemen met Mathilde Romijn: info@medischeopleidingen.nl / 06-13 09 78 44.
Voor meer informatie over het inhoudelijke programma kunt u contact opnemen met Cora Hazelzet: 06-43 42 83 92.