Skip to content

Opleiding Integrative Medicine

Voor en door professionals.

Wat wij doen

De opleiding Integrative Medicine (IM) biedt praktisch onderwijs dat een brede blik geeft op gezondheid, waarbij reguliere zorg, complementaire zorg en leefstijlinterventies even belangrijk zijn, en altijd vanuit een evidence-based basis. De lessen worden verzorgd door professionals met uitgebreide ervaring in hun vakgebied. Het curriculum omvat 9 lesdagen inclusief een kennistoets, verdeeld over een periode van 6 maanden. De zelfstudietijd bedraagt ongeveer 3 uur per week. Daarnaast wordt twee keer 1 uur persoonlijke coaching aangeboden.

Wie wij zijn

Het bestuur van de stichting kent een tweetal medewerkers. De vakinhoudelijke verantwoordelijkheid voor de opleiding ligt bij Taco Klem en Ulas Biter die beide werkzaam zijn als chirurg. De logistieke en didactische aspecten van deze opleiding worden verzorgd door Mathilde Romijn, die ervaring heeft in het opzetten van professionele medische opleidingen en cursussen.

Stichting Medische Opleidingen Nederland heeft geen winstoogmerk en is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs CRKBO dat wordt uitgevoerd door het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland CPION.

Onze stichting verzorgt het onderwijs waarna ook een certificaat wordt afgegeven indien aan de opleidingseisen is voldaan

Privacybeleid

Onze stichting voldoet aan de privacyregels die gelden vanuit AVG. U kunt onze privacy verklaring hier downloaden.

Schrijf je nu in

Schrijf je in via onze website en betaal veilig en snel met iDEAL