Skip to content

Mamma Opleiding

Voor en door professionals.

Wat wij doen

De Mamma Opleiding is reeds in 2011 gestart en richt zich op adequate scholing op het gebied van de mammapathologie voor physician assistants, verpleegkundigen en doktersassistenten. Deze opleiding wordt zowel inhoudelijk, logistiek als didactisch door professionals binnen de zorg gegeven.

De opleiding biedt een glashelder curriculum met vaste sprekers waarbij de nadruk ligt op patiëntenzorg en alle aspecten van de mammapathologie. Alle sprekers zijn experts op het deelgebied waarin zij lesgeven.

Als enige in Nederland biedt de Mamma Opleiding ook de mogelijkheid voor doktersassistenten om deze cursus te volgen. Er blijkt ook onder doktersassistenten een enorme behoefte te zijn aan adequate scholing voor doktersassistenten op dit terrein. Vanuit deze behoefte is onze Mamma Opleiding ontstaan.

Wie wij zijn

Het bestuur van de stichting kent een tweetal medewerkers. De vakinhoudelijke verantwoordelijkheid voor de opleiding ligt bij Taco Klem en Ulas Biter die beide werkzaam zijn als chirurg. De logistieke en didactische aspecten van deze opleiding worden verzorgd door Mathilde Romijn, die ervaring heeft in het opzetten en begeleiden van professionele medische opleidingen en trainingen.

Stichting Medische Opleidingen Nederland heeft geen winstoogmerk en is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs CRKBO dat wordt uitgevoerd door het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland CPION.

Onze stichting verzorgt het onderwijs waarna ook een certificaat wordt afgegeven indien aan de opleidingseisen is voldaan. Verpleegkundigen die een diploma willen behalen kunnen kiezen voor een combinatietraject via de Zorgacademie van het Erasmus MC. Voor meer informatie over dit combinatietraject verwijzen wij je graag naar deze link.

Privacybeleid

Onze stichting voldoet aan de privacyregels die gelden vanuit AVG. U kunt onze privacy verklaring hier downloaden.

Schrijf je nu in

Schrijf je in via onze website en betaal veilig en snel met iDEAL