Skip to content

Colon Opleiding

Voor en door professionals.

Wat wij doen

De Colon Opleiding is reeds in 2012 gestart en richt zich op het aanbieden van adequate scholing op het gebied van colorectale pathologie en proctologie. De doelgroep is verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en physician assistants met speciale interesse voor dit onderwerp. Deze opleiding wordt zowel inhoudelijk, logistiek als didactisch door professionals verzorgd.

De opleiding biedt een glashelder curriculum met vaste sprekers waarbij de nadruk ligt op de patiëntenzorg en alle aspecten van colorectale pathologie en proctologie. Alle sprekers zijn experts op het deelgebied waarin zij lesgeven.

Wie wij zijn

Het bestuur van de stichting kent een tweetal medewerkers. De vakinhoudelijke verantwoordelijkheid voor de opleiding ligt bij Taco Klem en Ulas Biter die beide werkzaam zijn als chirurg. De logistieke en didactische aspecten van deze opleiding worden verzorgd door Mathilde Romijn, die ervaring heeft in het opzetten van professionele medische opleidingen en cursussen.

Stichting Medische Opleidingen Nederland heeft geen winstoogmerk en is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs CRKBO dat wordt uitgevoerd door het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland CPION.

Onze stichting verzorgt het onderwijs waarna ook een certificaat wordt afgegeven indien aan de opleidingseisen is voldaan

Privacybeleid

Onze stichting voldoet aan de privacyregels die gelden vanuit AVG. U kunt onze privacy verklaring hier downloaden.

Schrijf je nu in

Schrijf je in via onze website en betaal veilig en snel met iDEAL